Λίγες ημέρες μετά το απρόσμενο “sweep” επί του Απόλλωνα Σμύρνης και την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου για άλλα δύο χρόνια. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα μέσα της σεζόν 2019-20, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να κινδυνεύει τότε με υποβιβασμό (αν και τελικά εκείνη τη χρονιά δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα, αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω πανδημίας). Υπό τις οδηγίες του, ο ΠΑΟΚ σταθεροποιήθηκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, έπαιξε στην Ευρώπη και φέτος πέτυχε την υπέρβαση στα πλέι-οφ, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει να προωθεί τους πολίστες που προέρχονται από τις -εξαιρετικά παραγωγικές τα τελευταία χρόνια- ακαδημίες του.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό την ανανέωση της συνεργασίας μας, νομίζω πως η σχέση μας είναι υγιής. Υπάρχει ταύτιση απόψεων, θετική χημεία και εννοείται σε συνδυασμό με την δουλειά που γίνεται και η Διοίκηση είναι ικανοποιημένη από το έργο το οποίο βλέπει, σε όλα τα επίπεδα, νομίζω πως η ανανέωση ήταν αναπόφευκτη και μονόδρομος. Συνεχίζουμε κανονικά την συνεργασία μας, ονειρευόμαστε να έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις μεγάλες επιτυχίες, και δεν μιλάω μόνο για την ανδρική ομάδα αλλά και τα ηλικιακά» δήλωσε ο Χατζηθεοδώρου και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία τρία χρόνια αποδεικνύουμε πως η ομάδα δεν έχει “ταβάνι”. Κάθε χρόνο η πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ στο ανδρικό είναι μία μικρή υπέρβαση. Φέτος είναι μία τεράστια υπέρβαση, και τώρα κυνηγάμε να κάνουμε την υπέρβαση της υπέρβασης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο περιφέρειας, δεν εκπροσωπεί μόνο την Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, πλην της Αθήνας, και έχει καταφέρει να είναι ανάμεσα σε μεγαθήρια, όσον αφορά το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Καλώς ή κακώς το πόλο έχει μεταφερθεί στην Αθήνα, αλλά ο ΠΑΟΚ δηλώνει παρών όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να δηλώνει και τα επόμενα. Με τις επιτυχίες τις οποίες φέρνουν τα παιδιά, μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ στην υδατοσφαίριση. Έχουμε τον σεβασμό πλέον, από αντιπάλους, φορείς και οποιονδήποτε ασχολείται με τον χώρο μας. Είμαστε υποχρεωμένοι εφόσον ανεβαίνει ο πήχης, να ανεβάσουμε και εμείς τα προσωπικά μας στάνταρ. Αυτή η ταύτιση απόψεων υπάρχει και στην Διοίκηση, και γι’ αυτό τον λόγο επήλθε αυτή η συνέχεια της συνεργασίας».