Τις πρώτες σκέψεις του για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μάσιμο Καντσελέρι. Ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος είναι από την Κυριακή (9/6) ο προπονητής του «Δικεφάλου» για τη νέα αγωνιστική σεζόν, εκφράστηκε χθες, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά είναι πολύ απλή η εξήγηση. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, ήταν σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Αισθάνθηκα αμέσως ότι είμαστε στην ίδια σελίδα, ότι μιλάμε για τα ίδια πράγματα και αυτό νομίζω ότι αισθάνθηκαν και οι συνομιλητές μου. Κατάλαβα ότι έχω να κάνω με πολύ παθιασμένους ανθρώπους, γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που από τη φύση της βγάζει πάθος, έχει πολύ παθιασμένους και φανατικούς φιλάθλους. Το πάθος είναι και δικό μου γνώρισμα, οπότε σε αυτό ταιριάζουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αλλά δεν είναι αρκετό από μόνο του. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτό θα κάνουμε, γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα από την αρχή. Το μόνο που μπορώ αυτή την στιγμή να πω, είναι ότι θέλω όλοι όσοι θα έρθουν στον ΠΑΟΚ, να γνωρίζουν ποιο είναι το DNA της ομάδας και ολόκληρου του συλλόγου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Θεσσαλονίκη».

Ο Καντσελέρι βρίσκεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο Στρασβούργο. Αναμένεται να φτάσει σε ελληνικό έδαφος την Κυριακή (16/6), αφού διευθετήσει ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα στη Γαλλία και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει, στη Θεσσαλονίκη, η επίσημη παρουσίασή του από τους «ασπρόμαυρους».