Μουσικοθεατρική παράσταση & Μουσική εκδήλωση από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με την λήξη του σχολικού έτους οργανώνει το 15ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σύμφωνα με τους διοργανωτές:

«Την Τετάρτη 12 Ιουνίου του 2024 στις 20.00 μ. μ. το σχολείο μας παρουσιάζει στον προαύλιο χώρο του τη Μουσικοθεατρική παράσταση «Οι πιο ωραίοι Θησαυροί» που είναι εξολοκλήρου πνευματικό απότοκο των εκπαιδευτικών μας κας Κουλιεράκη Ηρώς, κ. Σπυριδάκη Γιώργου και κας Χριστινάκη Κατερίνας καθώς, όχι μόνο επιμελήθηκαν κάθε λεπτομέρεια της παράστασης αλλά, συνέγραψαν οι ίδιοι με τη συμβολή των μαθητών το έργο. Ένα έργο το οποίο εμφορείται από τις αρχές και τις αξίες της ισοτιμίας, της συνεργασίας, της αλληλεπίδρασης με τον άλλο, του αμοιβαίου σεβασμού και της ενσυναίσθησης και οι οποίες μεταλαμπαδεύονται στο κοινό με συμβολικό τρόπο μέσα από τους ρόλους και τα τραγούδια των μαθητών.  Ειδικότερα, με αναστοχαστική διάθεση οι μαθητές της Έκτης Τάξης έτοιμοι πια να αποφοιτήσουν αναζητούν, ως άλλοι πειρατές, τους «θησαυρούς» που απέκτησαν κατά το ταξίδι τους στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση… Έτσι, ανακαλύπτουν την αξία του μολυβιού… στο να χαράζουν τη δική τους πορεία…,της γόμας… γιατί πάντα υπάρχει ευκαιρία να διορθωθεί ένα λάθος…και κυρίως, των εμπειριών που αποκόμισαν μέσα από την μεταξύ τους συνεργασία για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι.

Την Πέμπτη 13/06/2024 στις 20.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του σχολείου, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου, για να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά που φεύγει και να εφοδιαστούμε με αισιοδοξία για όσα ακολουθούν.

Η  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Γιατί, ο πιο πολύτιμος θησαυρός είναι εκείνα που ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!».