Απάντηση στον Νίκο Ανδρουλάκη και στην παρέμβαση που έκανε μέσω social media για το Κέντρο Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου, έδωσε με ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «ακατάλληλες υποδομές, ηρωικές προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού», αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση επιχειρεί με μπαλώματα να απαντήσει στα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, που η ίδια συσσώρευσε».

Η κ. Αγαπηδάκη απάντησε:

«Χαίρομαι που ο κ. Ανδρουλάκης δικαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στη μεγαλύτερη αναβάθμιση υποδομών του ΕΣΥ από το 1983.

Και τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να ενημερώσω εσάς αλλά και τον ίδιο, ότι η ανακαίνιση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου έχει ήδη συμβασιοποιηθεί, το έργο έχει προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ, η μελέτη παραδίδεται τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εργασίες.

Γιατί ναι, ξέρουμε πως πρέπει να επενδύσουμε στις υποδομές του ΕΣΥ. Και αυτό ακριβώς κάνουμε, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Δηλαδή μέσω του “Ελλάδα 2.0” που ειρωνικά αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, αλλά κυριολεκτικά θα συμβάλλει στην πλήρη ανακαίνιση του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας σε λίγους μήνες.

Ελπίζω ο κ. Ανδρουλάκης να δείξει το ίδιο ενδιαφέρον για το Κέντρο Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου όταν το έργο τελειώσει. Θα τον περιμένω με χαρά στα εγκαίνια», σχολίασε η κ. Αγαπηδάκη.