Μια ομάδα Ηρακλειωτών φοιτητών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την ονομασία ECLIPSÓ συνδιοργανώνουν με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης μουσική εκδήλωση στις 28 Απριλίου από τις 15:00-23:00 στο λιμάνι του Ηρακλείου (στην προβλήτα αριστερά των πλοίων της γραμμής για Πειραιά).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Θα φιλοξενήσουμε στο Ηράκλειο δύο από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στο είδος της χάους  μουσικής, οι κύριοι Ντί και Τζέι του. Θα συμμετάσχουν επίσης άλλοι 7 ηρακλειώτες, οι οποίοι θα στηρίξουν τον σκοπό μας με την παρουσία τους. Τα καλλιτεχνικά τους ψευδώνυμα: Victor, Shorty, Vybz, GeoKara, Nicoca, THT, Vojent.

Στην εκδήλωση θα στηθεί ένα Stage διαστάσεως περίπου 10 μέτρα σε πλάτος.

Η εκδήλωση έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην προώθηση του Ηρακλείου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σαν ομάδα φοιτητών έχουμε όραμα για την πόλη μας και θέλουμε να την κάνουμε όσο πιο γνωστή γίνεται. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πλέον είναι ο πιο σύγχρονος και πιο διαδεδομένος τρόπος προώθησης, όπως και το μοντέλο διασκέδασης αυτό της χάους μουσικής».