Για 12η χρονιά ο Δήμος Μετεώρων και το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» διοργανώνουν το μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού Μετεώρων 2024. Έλα ψάξε, ανακάλυψε, ζήσε το 12ο Κυνήγι Θησαυρού «Το Βυθισμένο παλάτι» και το 10ο Παιδικό Κυνήγι «Υπόθεση Μυστηρίου».

«Ετοιμαστείτε για την ανακάλυψη της περιπέτειας! Ανακαλύψτε», τονίζεται από τη δημοτική αρχή, «τα σημάδια, λύστε τους γρίφους, ξεπεράστε τις δοκιμασίες και θα βρείτε τον θησαυρό». Μια εμπειρία, που -όπως υπόσχεται η σχετική ανακίνωση του δήμου- θα κερδίσει την καρδιά σας και θα σας κάνει να νιώσετε τη συναρπαστική αίσθηση της επιτυχίας. Αφετηρία είναι η κεντρική πλατεία «Ρήγα Φεραίου» της Καλαμπάκας τελικός προορισμός …ο θησαυρός που κρύβει πλούσια δώρα… Όλοι οι δρόμοι της πόλης έχουν και από κάποιο γρίφο…

Δηλώστε συμμετοχή στο www.epistagon.gr

«Και αφού βρεθεί ο μεγάλος θησαυρός μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα σε μια ανεπανάληπτη μουσική συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα». Το εντυπωσιακό live-rock συγκρότημα προσκαλεί σε μία επικοινωνιακή, δυναμική συναυλιακή βραδιά, όλους όσοι πραγματικά πιστεύουν πως… μουσική, χαμόγελο και ζωηρά- “ανοιχτά” μηνύματα μπορούν να δυναμώσουν την πίστη μας για μια φωτεινή επόμενη ημέρα», αναφέρει η δημοτική αρχή και καταλήγει:

«Ζήστε φέτος μοναδικές στιγμές στα Μετέωρα… Ο Δήμος Μετεώρων είναι έτοιμος μέσα από ένα πλούσιο …μπουκέτο εκδηλώσεων χαράς, διασκέδασης και ξεφαντώματος να υποδεχτεί τους επισκέπτες και τους ντόπιους ώστε όλοι μαζί να νιώσουν και πάλι παιδιά…».