• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500€, στις 20 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρδίτσας, στον Δήμο Σοφάδων, για καύση απορριμμάτων σε μη φυλασσόμενο χώρο συγκέντρωσης φερτών υλικών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Καρποχωρίου, του Δήμου Σοφάδων, στην Καρδίτσα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.225€, στις 24 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Ν. Μαρμαρά, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Αγία Κυριακή, Ν.Μαρμαρά, Δήμου Σιθωνίας στην Χαλκιδική.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625€, στις 25 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κεφαλονιάς, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Φρίκες, του Δήμου Ιθάκης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.925€, χθες 26 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Φλώρινας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών στην ύπαιθρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αλώνων, του Δήμου Φλώρινας.