• Συνελήφθη, χθες 19 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, στην Τ.Κ. Επισκοπή, του Δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.504€.
  • Συνελήφθη, χθες 19 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε θερμές εργασίες προκαλώντας πυρκαγιά εντός γεωργικής έκτασης, στην θέση «Καντρί Καμάρα», του Δ/Δ Κορφών, του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.256€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.187,50€, στις 18 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Άγιος Τρύφωνας, του Δήμου Δράμας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500€, στις 18 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε ρήψη πυρακτωμένων στέρεων καυσίμων εντός μεταλλικού κυτίου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.007,81€, χθες 19 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καβάλας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Φίλιπποι», του Δήμου Καβάλας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.007,81€, χθες 19 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε απόρριψη εύφλεκτων υλικών εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Βολιμών, στην νήσο Ζάκυνθο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.125€, χθες 19 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρδίτσας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση φυτικής βλάστησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Πεζούλας, στον Δήμο Πλαστήρα, στην Καρδίτσα.