Ο Ντάνιελ Μαλντίνι, γιος του Ιταλού θρύλου Πάολο Μαλντίνι, εντάχθηκε στη Μόντσα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε χθες (10/1) ο σύλλογος της Serie A που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι.

Έχοντας συμβόλαιο με την Μίλαν, ο 22χρονος επιθετικός μέσος πέρασε την πρώτη φάση του ιταλικού πρωταθλήματος 2023-24, ήδη ως δανεικός, στην Έμπολι όπου έπαιξε έξι αγώνες πρωταθλήματος, χωρίς να σκοράρει.

Την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Σπέτσια, τότε στην 1η κατηγορία της Ιταλίας, και τελείωσε τη χρονιά με 20 αγώνες και τρία γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη Μόντσα, 11η στο ιταλικό πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσει την Ίντερ αυτό το Σάββατο (13/1), ο Ντανιέλ Μαλντίνι θα συναντήσει μια ιστορική φιγούρα από τη Μίλαν, τον Αντριάνο Γκαλιάνι.
Ο Ιταλός παράγοντας, πρόεδρος της Μόντσα από την εξαγορά της το 2018 από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήταν στο τιμόνι της Μίλαν μεταξύ 1986 και 2017, περίοδο κατά την οποία ο σύλλογος της Λομβαρδίας κέρδισε, με τον Πάολο Μαλντίνι στην άμυνα, 29 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πρωταθλημάτων Ιταλίας και πέντε Champions League.