Mε τη στήριξη του European Solidarity Corps

Ο οργανισμός νεολαίας EUphoria ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την κυκλοφορία τριών πρωτότυπων μουσικών έργων, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος “Μουσική Χρονομηχανή”. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ελληνογερμανικής Ορχήστρας Νέων, κατόπιν χρηματοδότησης του European Solidarity Corps της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τα τρία αυτά έργα, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα μουσικά στοιχεία από την Ελλάδα, αναδεικνύουν τη δυναμική της συνεργασίας νέων μουσικών από διαφορετικές πολιτισμικές και καλλιτεχνικές παραδόσεις. Η “Μουσική Χρονομηχανή” λειτούργησε ως μέσο καλλιτεχνικής και πολιτισμικής ανταλλαγής, επιτρέποντας στους νέους δημιουργούς να εξερευνήσουν νέους τρόπους έκφρασης και να αναδείξουν τη σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον της μουσικής.

Η συνεργασία αυτή έδωσε την ευκαιρία σε νέους μουσικούς από την Ελλάδα και τη Γερμανία να δουλέψουν μαζί, αναπτύσσοντας νέες συνθέσεις και ενισχύοντας τις πολιτισμικές τους γνώσεις και δεξιότητες, μέσα από τη δημιουργία. Η στήριξη του European Solidarity Corps αποτέλεσε καταλύτη για την επιτυχία του προγράμματος, επιτρέποντας την απρόσκοπτη συμμετοχή και την επίτευξη των στόχων. Τα έργα είναι διαθέσιμα στο κοινό μέσω των ψηφιακών μουσικών πλατφορμών, από τη δισκογραφική εταιρεία Alpha Records.

Καλούμε το κοινό να αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία και να απολαύσει την εξαιρετική δουλειά των νέων ταλαντούχων μουσικών.

Ακούστε τα έργα στην ψηφιακή πλατφόρμα της επιλογής σας:

https://orcd.co/fantasiagraziosa

https://orcd.co/mikrifantasia

https://orcd.co/ipirotikos

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=HgLqarixJZQ