Η ποδοσφαιρική ομάδα εθελοντών «Έλληνες Επίλεκτοι», που επιτελεί υπό την επίσημη αιγίδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ξεκίνησε την ποδοσφαιρική σεζόν της, με ένα πολύ δυνατό κοινωνικό μήνυμα στο γήπεδο.

Οι «Έλληνες Επίλεκτοι», αγωνίστηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στο γήπεδο «Μαρτίνου», του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με την ομάδα βετεράνων του Α.Ο. Τριγλία για τη στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών. Μητέρες και πατεράδες που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους και είναι οι αληθινοί σύγχρονοι ήρωες.

Χαιρετισμό απηύθυναν αξιωματούχοι του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Σωτήρης Σκούφος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της Τρίγλιας Ραφήνας, κ.  Μαρίος Διαγγελάκης, ενώ εκ μέρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απηύθυνε η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Στήριξης του Οργανισμού, στη Νέα Μάκρη, κα  Άρτεμις Ποθητού.

Την έναρξη του ματς σήμανε με τη σφυρίχτρα του ο παλαίμαχος διαιτητής Δημήτρης Λεούσης, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προπονητή Μάκη Ντέτσικα.