1912: O Λόχος Αεροπόρων (η πρώτη Μονάδα της Στρατιωτικής Αεροπορίας), αποτελούμενος από τέσσερα νέα αεροπλάνα Maurice Farman MF.7 (80 ίππων) και το ανάλογο προσωπικό, αναχωρεί ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά με προορισμό την Πρέβεζα. Από εκεί θα συνεχίσει τη δράση του στο Μέτωπο Ηπείρου.
1912: Κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο, ο Σερβικός Στρατός καταλαμβάνει τη Μπίτολα, τερματίζοντας την επί πέντε αιώνες οθωμανική κυριαρχία στη Μακεδονία.
1924: Αποτυγχάνει στρατιωτικό κίνημα των Λούφα και Ντερτιλή κατά της κυβέρνησης του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου.
1943: Γερμανικά στρατεύματα επιτίθενται εναντίον της Σάμου. Επειδή η τροπή των επιχειρήσεων είναι δυσμενής, το στρατηγείο της Μ. Ανατολής διατάζει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς κομάντος να εκκενώσουν το νησί. Κατά την εκκένωση, μαζί με τις παραπάνω δυνάμεις, μεταφέρονται στην Τουρκία 12.800 Έλληνες πρόσφυγες και 8.000 Ιταλοί.
1952: Ο στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος γίνεται πρωθυπουργός της Ελλάδας.
1966: Αρχίζει την λειτουργία της η «Θύρα 13», ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού, με ιδρυτή τον Απόστολο Ιωαννίδη. Πρόκειται για τον πρώτο σύνδεσμο φιλάθλων στην Ελλάδα και προέρχεται από μία παρέα 26 μελών που συναθροίζονται σε ένα χώρο στο Μεταξουργείο που χρησιμοποιούν ως λέσχη. Το καταστατικό του συνδέσμου θα επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 16 Μαρτίου 1967.
1973: Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Σπυρίδων Ζουρνατζής, ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου ότι οι νεκροί από την καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ανέρχονται σε 11 και οι τραυματίες σε 138.
1988: Ο Σέρβος πολιτικός και μελλοντικός πρόεδρος της Σερβίας και της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, δηλώνει δημοσίως ότι η Σερβία δέχεται επίθεση από Αλβανούς αυτονομιστές στο Κοσσυφοπέδιο και ότι υπάρχει εσωτερική προδοσία και ξένη συνωμοσία για την καταστροφή της Σερβίας και της Γιουγκοσλαβίας.
2008: Ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας. Το νομοθέτημα προβλέπει τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο κεφάλαιο των ελληνικών τραπεζών (Α’ Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών).
2020: Ο Μάικ Πομπέο επισκέπτεται οικισμούς στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη της Δυτικής Όχθης και των Υψιπέδων του Γκολάν, γεγονός που τον καθιστά τον πρώτο υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών που το πράττει.