Τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη  επισκέφθηκαν  την  Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024, η νέα Διοίκηση του ΟΛΗ και συγκεκριμένα  ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης και ο κ. Λουκάς Σιγάλας,  μέλος του ΔΣ του ΟΛΗ και Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών.

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη τη νέα Διοίκηση του ΟΛΗ και τόνισε την διαχρονική  καλή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Στην συνάντηση υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για όλα τα καίρια θέματα, υπήρξε δε  έκδηλη η θετική διάθεση συνεχιζόμενης συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών σε   ζητήματα θεσμικά αλλά και σε ζητήματα τα οποία άπτονται της συνεργασίας και του προγραμματισμού των δράσεων  που εμπίπτουν στο κοινό πεδίο ενδιαφέροντός τους.

Τόσο ο κ. Μηνάς Παπαδάκης όσο και ο κ. Λουκάς Σιγάλας  αφού ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν από κοινού την υποστήριξη και την ανάληψη πρωτοβουλιών με γνώμονα πάντα την πρόοδο, την ευημερία και την βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού.