Με τέσσερα πλοία με τα χρώματα της ΑΝΕΚ θα δραστηριοποιείται η Attica Group στις γραμμές της Κρήτης, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης της Χανιώτικης εταιρείας.

Συνεχίζοντας την παράδοση της ΑΝΕΚ, τα τέσσερα πλοία θα φέρουν ονόματα εμπνευσμένα από την Κρητική παράδοση. Πιο συγκεκριμένα το «Blue Galaxy» θα μετονομασθεί σε «Κίσσαμος», το «Blue Horizon» σε «Λευκά Όρη» και τα δυο αυτά πλοία με τα «Έλυρος» και «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα εξυπηρετούν τις γραμμές του Ηρακλείου και των Χανίων αντίστοιχα μέσα στο 2024.

Με την ολοκλήρωση των ετήσιων δεξαμενισμών το «Ελευθέριος Βενιζέλος» σύμφωνα με πληροφορίες θα αντικατασταθεί από άλλο πλοίο με μεγαλύτερο γκαράζ, καθώς ο όμιλος Attica Group εστιάζει στην εξυπηρέτηση των φορτηγών οχημάτων από και προς Κρήτη.

Οι αλλαγές αυτές θα δρομολογηθούν πλήρως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης δια απορρόφησης των δυο εταιρειών. Μια διαδικασία που βρίσκεται στην τελική ευθεία καθώς την προσεχή Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται οι γενικές συνελεύσεις των μετόχων της Attica Group και της ΑΝΕΚ οι οποίες θα αποφασίσουν για την συγχώνευση.

 cyclades24.gr