Το τουρνουά 3Χ3 basket “Cretan Series” έρχεται για μία ακόμα χρονιά στο Μαλεβίζι με στόχο να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους σε μία ξεχωριστή γιορτή του Μπάσκετ.

Η διοργάνωση που προσέλκυσε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους σε Ηράκλειο,  Χανιά Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο Ιεράπετρα, Σητεία και Αρκαλοχώρι και Οροπέδιο Λασιθίου θα κάνει την τελευταία της στάση στο Δήμο Μαλεβιζίου στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες της μεγάλης γιορτής του Μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν  στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι.

Το δεύτερο Τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» συνδιοργανώνεται από την Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Μαλεβιζίου και τη Nets Company και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Την παρουσίαση των αγώνων θα κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και τις δύο μέρες των αγώνων οι εκπλήξεις που περιμένουν όσους θα συμμετέχουν θα είναι πολλές, ενώ για τη νικήτρια ομάδα της κατηγορίας άνω των 18 ετών υπάρχει χρηματικό έπαθλο 400 ευρώ.

Η φετινή διοργάνωση του Τουρνουά 3×3 Basketball «Cretan Series» υποστηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Make-Α-Wish» (Κάνε μια ευχή) και ζητεί την υποστήριξη όλων σε αυτή τη σημαντική κοινωνική δράση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είτε σκανάροντας το QR code της αφίσας είτε επικοινωνώντας στο τηλέφωνο: 6937 233667 (από 9.00 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι).