Την πρώτη του νίκη για φέτος πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-3 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Με διάταξη 4-2-3-1 παρατάχθηκε η ομάδα, έχοντας τον Χριστογεώργο στην εστία και στην άμυνα τους Gonzalez, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο και Χατζηθεοδωρίδη. Oι Bainovic και Bakic ήταν στην μεσαία γραμμή, με τον Φούντα μπροστά τους, ενώ στην επίθεση δεξιά ο Shengelia, αριστερά ο Nuss και στην κορυφή ο Jung.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στην πρώτη του τελική στο στο α’ ημίχρονο, με τον Ταξιάρχη Φούντα να πετυχαίνει γκολ στο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα. Ο Bainovic βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον 29χρονο επιθετικό και εκείνος με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Σιαμπάνη για το 0-1.

Στο 50′ ο Shengelia, ο οποίος επίσης πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνισή του με τον ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Χατζηθεοδωρίδη και με σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Jung έκανε το 0-3. Ο Φούντας έδωσε στον Nuss στα αριστερά, εκείνος τροφοδότησε τον Jung, ο οποίος με προβολή νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 82′ ο Βόλος μείωσε σε 1-3 με τον Mendieta, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

ΟΦΗ (Τ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Gonzalez (80′ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Bakic (53′ Gallegos), Bainovic, Φούντας (61′ Καραχάλιος), Shengelia (80′ Θεοδοσουλάκης), Nuss (80′ Riera), Jung.