Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής” έλαβε τιμητική διάκριση για την προσφορά του και σε ανάρτησή του αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τοπική Κοινότητα Αγκουσελιανών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκουσελιανών Παλαιόλουτρα “Το Καμάρι” που τιμήσατε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ.
Η αναγνώριση που λάβαμε δεν ανήκει μόνο σε εμάς, αλλά κυρίως σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους πραγματικούς ήρωες αυτής της προσπάθειας.
Η τιμή αυτή αντικατοπτρίζει το μεγαλείο ψυχής όλων εκείνων που, με ανιδιοτέλεια και αγάπη, προσφέρουν το πιο πολύτιμο δώρο: το αίμα τους, για να σώσουν ζωές. Χωρίς αυτούς, το έργο μας δεν θα είχε το ίδιο νόημα ούτε την ίδια δύναμη.
Σε κάθε έναν από εσάς, τους αφανείς πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες μας. Η αφοσίωσή σας είναι η κινητήρια δύναμη που μας εμπνέει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη διάδοση του μηνύματος της αγάπης και της προσφοράς.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑ Ν. Ρεθύμνου ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ