Τις σκέψεις του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη εξέφρασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο 30χρονος διεθνής γκαρντ, ένα εικοσιτετράωρο μετά την επισημοποίηση της εκ νέου δέσμευσής του με τους «κιτρινόμαυρους», εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Είναι ίσως περιττό να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Άρη Midea. Το “Nick Galis Hall” είναι το δεύτερο σπίτι μου, όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματά μου για την ομάδα κι αυτή ήταν μία εξέλιξη την οποία επιθυμούσα από καρδιάς. Γι’ αυτό και δε χρειάστηκε να γίνουν πολλές συζητήσεις για να συμφωνήσουμε.

Προερχόμαστε από μία επιτυχημένη σεζόν κι αυτή που έρχεται, αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θέλουμε πολύ να πάμε ακόμα καλύτερα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, και έχω την πεποίθηση ότι οι κινήσεις που κάνουμε οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κάτι ακόμα που περιμένουμε διακαώς είναι να συνεχίσουμε να ζούμε, αγώνα με τον αγώνα, την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο “Nick Galis Hall”. Καλώ κι εγώ από την πλευρά μου τον κόσμο του Άρη Midea να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, για να ζήσουμε και φέτος κάτι μοναδικό.

Καταλήγοντας, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας. Ευχή όλων μας, να επιστρέψει στην Ελλάδα με μία σημαντική διάκριση».