Λίγες ημέρες αφότου συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε και πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία και πήρε τη… σκυτάλη από τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος είχε αποσπάσει για δύο διαδοχικές σεζόν το συγκεκριμένο βραβείο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο Κέντρικ Ναν στην «παρθενική» του σεζόν στην Stoiximan Basket League ψηφίστηκε όχι μόνο μέλος της καλύτερης πεντάδας αλλά και πιο δημοφιλής παίκτης!”.

Η ανάδειξη του πιο δημοφιλή παίκτη της Stoiximan Basket League 2023-24 γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του φίλαθλου κοινού σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κατηγορίες των Stoiximan Basket League Αwards, για τις οποίες ψηφίζουν ακόμη αρχηγοί, παίκτες και δημοσιογράφοι.

Ο 29χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR επικράτησε στην ψηφοφορία με ποσοστό 28,44% (662 ψήφους) έναντι 24,23% του συμπαίκτη του, Κώστα Σλούκα, που πήρε το 24,23% (568) και του Βασίλη Τολιόπουλου του Άρη Midea, ο οποίος συγκέντρωσε το 11,18% των προτιμήσεων (262).

Ο Ναν «διαδέχεται» τον Σάσα Βεζένκοφ, που είχε αναδειχθεί για δύο σερί σεζόν Πιο Δημοφιλής Παίκτης.