«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το MIKEL KIDS FUN ZONE χάρισαν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς στους μικρούς μας φίλους

Πολλά παιδικά χαμόγελα ομόρφυναν την Καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά στη Λάρισα, που πραγματοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το MIKEL KIDS FUN ZONE, το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2024, στον φανταστικό παιχνιδότοπο του Mikel Coffee Train Park, στην Πλατεία ΟΣΕ.

Οι μικροί μας φίλοι απήλαυσαν όλες τις δραστηριότητες, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων, σε ρομποτικό ποδοσφαιράκι, γιγάντιες φούσκες, facepainting, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κατασκευή αιγυπτιακών κοσμημάτων, καραβιών, παγωτών, χοροπήδησαν σε φουσκωτά και τραμπολίνα, «ψάρεψαν» παιχνιδιάρικα ψαράκια, δημιούργησαν το δέντρο κατά της βίας, ενημερώθηκαν για τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα διασωστών του Οργανισμού στην Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά. Όλες οι δραστηριότητες ήταν δωρεάν και εμπλουτίστηκαν με πετυχημένες μουσικές επιλογές του Συλλόγου Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας.

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση και να κερδίσουν προϊόντα «Από τον τόπο μας» της εταιρίας  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., να απολαύσουν νόστιμα μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ και γευστικά τοστάκια από το ΝΟΥΝΟΥ Gouda.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και σύντομη ενημέρωση για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό από το Κέντρο για τη Βία και τον εκφοβισμό – Bullying, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο του προγράμματος κατά της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, με τίτλο «Έχεις τη δύναμη μέσα σου», που υλοποιεί σε συνεργασία με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda, σε 40.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 450 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, και σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και στο ευρύ κοινό, επιδιώκοντας την πρόληψη, ευαισθητοποίηση και καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού, στέλνοντας έμπρακτα ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying!

Με την παρουσία τους μας τίμησαν, δεσμευόμενοι για τη συνέχιση και υλοποίηση από κοινού δράσεων με επίκεντρο το παιδί, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ. Ηρακλής Γερογιώκας και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Εξωστρέφειας, κ. Φώτης Τζατζάκης.

Ευχαριστούμε θερμά το MIKEL KIDS FUN ZONE για την πολύπλευρη στήριξη, την άρτια συνδιοργάνωση και συνεργασία, τους Χορηγούς που μας εμπιστεύτηκαν και ενίσχυσαν τη γιορτή, τους Συμμετέχοντες που χωρίς τις δραστηριότητες και το χαμόγελό τους δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας που μετέφεραν με κάθε τρόπο τα νέα στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους!

Μεγάλος Χορηγός: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Χορηγοί: ΝΟΥΝΟΥ Gouda, – ΑΥΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. – Epiloges for kids –  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συμμετέχοντες:

Plasticity – Κέντρο Σχολικής Μελέτης και Δημιουργικής Μάθησης S.T.E.M. Robotics Education – ΚΔΑΠ Επιστημών και Τεχνών

Άμπρα Κατάμπρα – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Η Παιδική Χαρά – Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Λαρισαίων

Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ASTRA TV

FORMedia TV

TRT TV

ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV

FORMedia FM

Larissa Dee Jay FM

Party FM

Πόλις FM

Elassonanews.gr

iLarissa.gr

LarisaNew

Larissanet.gr

onlarissa.gr

Ευχαριστούμε από ΚΑΡΔΙΑΣ τους εθελοντές του Οργανισμού και τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την αμέριστη βοήθειά τους!

Καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!