Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εφιστά την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αναφορικά με κρούσμα απόπειρας εξαπάτησης πολιτών από τρίτους, σε βάρος της Π.Ε. Κιλκίς και ανυποψίαστου πολίτη, για το οποίο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Οι επιτήδειοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της αρμόδιας Υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού & Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Κιλκίς και με το πρόσχημα πληρωμών (στοιχεία που ενδεχομένως εντοπίζουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) προσπάθησαν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να πείσουν για καταθέσεις ποσού ανυποψίαστο πολίτη, ο οποίος αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και την Π.Ε. Κιλκίς για το περιστατικό.

Παρακαλούνται οι πολίτες – εάν αντιληφθούν σε τηλεφωνική επικοινωνία απόπειρα εξαπάτησης από αγνώστους που παριστάνουν πως είναι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς – να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία της Π.Ε. Κιλκίς (2341350132) άμεσα, καθώς και με τις αστυνομικές Αρχές για να καταγγέλλουν το περιστατικό.

φωτογραφία αρχείου