Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου θα παρουσιαστούν από ειδικούς στους υποψηφίους που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο πλαίσιο διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ημερίδα με τίτλο «Συμπληρώνω το Μηχανογραφικό Δελτίο 2024» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στις 18.00. Απευθύνεται σε γονείς/κηδεμόνες, τελειόφοιτους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου και αποφοίτους Λυκείου και έχει στόχο την ενημέρωση σχετικά με τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή σε Δημόσιο Σ.Α.Ε.Κ.

Η ενημέρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας www.webtv.kmaked.eu και στο κανάλι YouTube «Δράσεις ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας», όπου θα παραμείνει αναρτημένη στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.