Από την Πύλη Ιησού το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η 5η ξενάγηση στο Ηράκλειο στα πλαίσια του κύκλου δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» τον οποίο διοργανώνει η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού με τη συνεργασία της Εθελοντικής ομάδας Φιλόπολις.

Με ξεναγό την Αθηνά Σφακάκη, οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την Πύλη Ιησού, και θα περάσουν από την Τάφρο Βιτούρι, την Πλατεία Ελευθερίας, την Σαμπιονάρα (Προμαχώνας, τάφρος, Εξωτερική Πύλη) για να καταλήξουν στα Νεώρια και το Ενετικό Λιμάνι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» θα πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του 2024 σε τακτά χρονικά διαστήματα, πρωινά Σαββάτου και δεν θα περιοριστεί στο αστικό κέντρο αλλά θα επισκεφθεί και ιστορικά μνημεία της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού στο τηλέφωνο 2810287949 κατά τις ώρες 8:30 έως 14:00. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλες τις Χαρτοδιαδρομές και ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το στίγμα της Πύλης Ιησού, του σημείου αφετηρίας της 5ης Χαρτοδιαδορμής, μπορείτε να το βρείτε εδώ:

https://maps.app.goo.gl/yDasjWuGHBGYJDZA8