Κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ 5 συνεχόμενες φορές

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο αθλητής του σωματείου ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ Ιωάννης Ζάχος μετά τη συμμετοχή του στην Ημερίδα στίβου ΑμεΑ ΕΛΠΙΔΑ που έγινε στις 3 Ιουνίου  στη Θεσσαλονίκη μια ημέρα μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2024.

Συμμετείχα στην ημερίδα στίβου ΑΜΕΑ “Ελπίδα” στις 3/6/2024 στο αγώνισμα της κορίνας F51!!!Ερχόμενος από κατάρριψη του προσωπικού μου ρεκόρ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  με βολή στα 21,78m (Ασημένιο μετάλλιο) μια μέρα πριν, κατέρριψα εκ νέου το ρεκόρ μου 5 φορές συνεχόμενες καθώς αγωνιζόμουν, με καλύτερη βολή στα 24,65m το οποίο είναι και όριο για την Β’ κατηγορία ανδρών!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου Κυριακή χωρίς την οποία τίποτα δεν θα ήταν εφικτό, την οικογένεια μου που με στηρίζει πάντα ,τους γυμναστές μου από την Γέργερη Αναστασάκη Στέλλα και Χορλιαφάκη Κώστα, την Πρινιανάκη Μαρία Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Γέργερης για την στήριξης της! Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας -ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ – SEA JETS για την υποστήριξη που μας δίνουν σε όλα τα βήματα μας!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ διότι μετά το ατύχημα μου είναι το πρώτο σωματείο που μου έδωσε τη δυνατότητα να εισχωρήσω στο Πρωταθλητιμό ΑμεΑ και να μπρέσω  δείξω στο κόσμο ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και απο αυτήν τη θέση!!!

Να μην τα παρατάμε ποτέ και για τίποτα, να προσπαθούμε και να προετοιμαζόμαστε σκληρά και ο Θεός θα μας το ανταποδώσει!!!

Προχωράω μπροστά στη προετοιμασία μου με μόνο στόχο την ένταξη μου στο σχεδιασμό της Εθνικής ομάδας και τη συμμετοχη μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028!!!