Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Άμυνας και Βουλευτή Ρεθύμνου, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε την Πέμπτη 2 Μαΐου, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, κατά την οποία συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα τόσο της Περιφέρειας Κρήτης, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Κεφαλογιάννη για τις εξελίξεις στο Φαράγγι του Κοτσιφού, επισημαίνοντας ότι το προσεχές διάστημα αναμένεται να έρθει στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης κλιμάκιο μηχανικών από τη Μονάδα Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών για να ελέγξει την πληγείσα περιοχή, ώστε να εγκριθεί  η χρηματοδότηση και να προχωρήσει η διαδικασία ανάθεσης του έργου.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά στον Αμαριώτικο Δρόμο η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης ενημέρωσε τον κ. Κεφαλογιάννη για τη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη με τη συμμετοχή του εργολάβου, του μελετητή και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Ρεθύμνης για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της μελέτης και να ξεκινήσει το έργο.