Σε τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν σήμερα (Παρασκευή 26/4), από τις 10 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως γνωστοποιεί με χθεσινή ανακοίνωση το συνδικάτο τους. Καλεί δε τη διοίκηση του οργανισμού και την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου να δώσουν οριστικά λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης και των ίδιων.

Στην ανακοίνωση τίθεται σειρά ερωτημάτων για τον προωθούμενο ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, που αφορά την παραχώρηση συγκοινωνιακού έργου σε ιδιώτες, ύψους 646.800.000 ευρώ, με ανταγωνιστικό διάλογο, ενώ ζητείται λύση σχετικά με -μεταξύ άλλων- την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την έκδοση Φ.Ε.Κ. ανθυγιεινού επιδόματος, ζητήματα, τα οποία -όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι- έχουν παραπεμφθεί για επίλυση σε μελλοντικό χρόνο.

Να μην προχωρήσουν στην σημερινή τους κινητοποίηση, καλεί τους εργαζόμενους ο ΟΑΣΘ – Μιλά για αιφνιδιαστική κίνηση

Να μην προχωρήσουν στην κινητοποίηση που προανήγγειλαν για σήμερα (Παρασκευή 26/4) ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καλεί τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, η διοίκηση του οργανισμού.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό για την «αιφνιδιαστική», όπως τονίζει, κινητοποίηση των εργαζομένων του οργανισμού, οι οποίοι προανήγγειλαν τετράωρη στάση εργασίας από τις 10 σήμερα το πρωί.