Η σημαντική Ολλανδική Ομάδα στίβου RTC Brabant Atletiek επέλεξε το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο για τρίτη φορά για την δεκαπενθήμερη προετοιμασία της. Πρόκειται για 30 αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται κυρίως με δρόμους, ρίψεις και άλματα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης και το μέλος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Αλεξία Μαρίνη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αθλητές και να τους ευχαριστήσουν για την επιλογή του Ηρακλείου για την προετοιμασία τους.

Ο Γιάννης Τσαπάκης πρόσφερε αναμνηστικά δώρα στα μέλη της Ολλανδικής αποστολής και στον προπονητή της Joep Janssen ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου Σταδίου και τη συνεργασία με τα στελέχη της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει σταθερά να αποτελεί πόλο έλξης για την προετοιμασία αθλητών και ομάδων από το εξωτερικό καθώς διαθέτει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Αρκετές ομάδες αθλητών, παγκόσμιου βεληνεκούς, επιλέγουν κάθε χρόνο το Ηράκλειο για να πραγματοποιήσουν μέρος της προετοιμασίας τους, αφού ο συνδυασμός των άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν, καθιστούν το Δήμο Ηρακλείου μοναδικό προορισμό για άθληση και προετοιμασία επαγγελματιών αθλητών.