Αύριο Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει δύο «Ημέρες Καριέρας» σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, με έμφαση στη γαλάζια και ψηφιακή οικονομία αντίστοιχα.

Η εκδήλωση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στην Πέτρινη Αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ακτή Βασιλειάδη, Δραπετσώνα, 18648), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή περισσότερων από 70 επιχειρήσεων, που αναζητούν προσωπικό για 1.000 θέσεις εργασίας και δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-epaggelmata-thalassas-2024.

Η λίστα με τις επιχειρήσεις και τις ειδικότητες, τις οποίες αναζητούν, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/30i-hmera-karieras-dypa-peiraias-27-aprilioy-2024-epixeiriseis-eidikotites.

Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, 54636), στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης-Συνεδρίου Ψηφιακής Τεχνολογίας & Καινοτομίας «BEYOND 2024», με τη συμμετοχή 40 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-psifiaki-oikonomia-2024.

Η λίστα με τις επιχειρήσεις και τις ειδικότητες, που αναζητούν, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/31i-hmera-karieras-dypa-psifiaki-oikonomia-thessaloniki-27-aprilioy-2024-epixeiriseis-eidikotites.

Οι πολίτες, που θα προσέλθουν, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.