Με μεγάλη προσέλευση και εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η δράση εθελοντικής δενδροφύτευσης που οργάνωσε ο Δήμος Χανίων, στην περιοχή της Χρυσής Ακτής και στους Αγίους Αποστόλους.

Πολίτες όλων των ηλικιών, μικρών και μεγάλων παιδιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητα του Δήμου Χανίων μαζί με τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συνάνθρωπος», αλλά και εργαζομένων από την εταιρία «Melissa- Κίκιζας», όπου φύτευσαν περισσότερα από 50 νέα δέντρα στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ των οποίων αλμυρίκια, χαρουπιές και μουριές.

Μεταξύ των εθελοντών και εκπροσώπων του «Συνανθρώπου» και της εταιρίας, το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης και ο χωρικός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας, Γιάννης Δρακακακάκης.

Ταυτόχρονα, οι εθελοντές εκτός από τις εργασίες δενδροφύτευσης και οριοθέτησης/σηματοδότησης των νέων δέντρων, προχώρησαν και σε συμβολικό καθαρισμό στις παραλίες της Χρυσής Ακτής και των Αγίων Αποστόλων, απομακρύνοντας μικρές ποσότητες σκουπιδιών στα σημεία.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης απευθύνονται ευχαριστίες σε όλους του συμμετέχοντες και προσβλέπεται η συνέχεια της συνεργασίας σε παρόμοιες μελλοντικές δράσεις.