Το πρωτάθλημα Super League Κ17 οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές σε βορρά και νότο, πριν από τα μπαράζ και το Final-4. Ένδεκα ποδοσφαιριστές έχουν διψήφιο αριθμό τερμάτων, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης που «φλερτάρει» με ένα μεγάλο ρεκόρ.

Ο 17χρονος (2007) στράικερ του Αστέρα Τρίπολης έχει σκοράρει 22 φορές σε 17 συμμετοχές, αριθμός πολύ υψηλός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έτσι, βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία του θεσμού και στους αγώνες που απομένουν θα προσπαθήσει να γράψει Ιστορία. Αυτή τη στιγμή ο Αγγελάκης έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση στα 16 χρόνια ύπαρξης του πρωταθλήματος Κ17 ενώ οι τρεις πρώτοι είναι:

1. Λάζαρος Λάμπρου (2014, Παναθηναϊκός) 26

2. Χρήστος Τζόλης (2019, ΠΑΟΚ) 24

 . Βασίλης Φασίδης (2013, Ξάνθη) 24 

Έτσι, ο Αγγελάκης έχει μπροστά του τουλάχιστον τέσσερα επίσημα ματς (τρία της κανονικής περιόδου και ένα μπαράζ) για να μπει στην τριάδα και να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση. Και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει καθώς σκοράρει σε ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα. Πριν από πέντε χρόνια ο Χρήστος Τζόλης, νυν πρώτος σκόρερ στη Β΄ κατηγορία της Bundesliga, είχε σκοράρει 22 φορές σε 24 ματς της κανονικής περιόδου, ενώ πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο Final-4.

Στο εφετινό πρωτάθλημα Κ17 υπάρχει και ένα δεύτερο… «πολυβόλο», ο Βαγγέλης Γραβάνης της ΑΕΛ με 18 γκολ μέχρι σήμερα. Είναι λίγοι οι παίκτες που διαχρονικά έχουν πιάσει 20 γκολ σε μία σεζόν, γι΄αυτό και το επίτευγμα που κυνηγάει ο επιθετικός των «βυσσινί» είναι εξίσου σημαντικό.

Οι παίκτες με διψήφιο αριθμό τερμάτων στη Super League Κ17  

1. Κων. Αγγελάκης (Αστ. Τρίπολης) 22
2. Βαγγέλης Γραβάνης (ΑΕΛ)        18
3. Γιώργος Σώκος (Παναθηναϊκός)   14
. Πασχάλης Στύλος (ΠΑΟΚ)        14
5. Αλέξ. Τζαμαλής (Ολυμπιακός)    13
. Τόλης Χάνος (Βόλος)            13
7. Αλέξανδρος Καραμανλής (Άρης)   12
. Νίκος Θεοφίλου (ΠΑΟΚ)          12
. Βασίλης Κτενάς (Ολυμπιακός)    12
. Ντέιβιντ Χότζα (Παναιτωλικός)  12
11. Παναγιώτης Σάντης (Βόλος)     11