Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας είχε χθες στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την πορεία του Ταμείου Ανάκαμψης καθώς και το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025, ευρύτερα γνωστό ως πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο καθώς και τον Ειδικό Γραμματέα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης – Ταμείου Συνοχής Γιώργο Ζερβό. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το Περιφερειακό Πρόγραμμα της Κρήτης και θέματα που αφορούν την υλοποίηση έργων και δράσεων του προγράμματος.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχαρίστησε τον αναπληρωτή Υπουργό για τις κρίσιμες και ουσιαστικές παρεμβάσεις του στην πορεία υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαριστίες προς τον Γενικό Γραμματέα του ΕΣΠΑ και τον Ειδικό Γραμματέα των Προγραμμάτων για την Περιφερειακή Ανάπτυξη, για την γόνιμη συνεργασία και τα θετικά αποτελέσματα για τα έργα της Κρήτης.