Το Dine Athens by Alpha Bank, το ετήσιο γαστρονομικό ραντεβού που οργανώνει η Τράπεζα σε συνεργασία με τη Mastercard, επιστρέφει από τις 4 έως τις 24 Μαρτίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για όγδοη  χρονιά, η εκδήλωση δίνει στο αθηναϊκό κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας και να επωφεληθεί από προνομιακές τιμές. Ο κατάλογος των εστιατορίων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση έχει διευρυνθεί σημαντικά, ξεπερνώντας τα 130, περιλαμβάνει όλα τα νέα ονόματα στον χώρο της εστίασης και μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη κουζίνας. Επιπλέον, στα πολλά παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις έχει προστεθεί η μοναδική ευκαιρία για ένα complimentary δείπνο δύο ατόμων σε εστιατόρια με αστέρι Michelin, συνθέτοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία ειδικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard. Στα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Dine Athens by Alpha Bank, προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των 15, 30, 60, καθώς και 80 ευρώ ανά άτομο σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους των καρτών Alpha Bank Mastercard παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εκδήλωση-θεσμός για τον χώρο της εστίασης μας καλεί φέτος να δοκιμάσουμε και νέα είδη κουζίνας. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν διεθνή, ελληνική, ελληνική δημιουργική, ιταλική, γαλλική, μεσογειακή και μεξικάνικη κουζίνα αλλά και fusion, ασιατική, ταϊλανδέζικη, ινδική, λατινοαμερικάνικη, περουβιανή, ιαπωνική, τσέχικη-σλοβάκικη και American style-burgers. Δεν λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές. Παράλληλα, οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να λάβουν μέρος σε αποκλειστικά events και γευστικές εμπειρίες, όπως μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, οινογευσίες, ξενάγηση και γεύμα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας κα

Βιωσιμότητα και κοινωνική προσφορά 

Η Alpha Bank, έχοντας τη βιωσιμότητα ως βασική προτεραιότητα στη συνολική λειτουργία και τις δραστηριότητές της, έδωσε για άλλη μία χρονιά έμφαση στην ένταξη vegan, vegetarian και εποχικών εναλλακτικών μενού στο Dine Athens που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Mastercard, καθώς και στην επιλογή εστιατορίων με low waste πολιτικές για μείωση των απορριμμάτων και αποκλειστική χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού για την εκτύπωση των καταλόγων. Επίσης, ο θεσμός του Dine Athens by Alpha Bank στηρίζει και φέτος τους σκοπούς της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» για την καθημερινή ενίσχυση απόρων μέσω του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη». Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις κρατήσεις τους στα εστιατόρια και στις ειδικές εκδηλώσεις που επιθυμούν, μέσω της ιστοσελίδας www.dineathens.gr.