Το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Νικόλαο Σπυριδάκη / Υποστράτηγο, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου, Ταξίαρχος Μανώλης Παπαδάκης.

Ο κ. Δήμαρχος επιβεβαίωσε στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης τη γόνιμη  συνεργασία που διατηρεί με τον κ.Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου και τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες αφού η ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του Ρεθύμνου, αποτελεί διαρκή μέριμνα και αντικείμενο αδιάλειπτης συνεργασίας μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. και των τοπικών φορέων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις για την ενδυνάμωση της μέχρι σήμερα θεσμικής συνεργασίας και ο κ. Δήμαρχος δήλωσε την πρόθεση του να στηρίξει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του,  το έργο της ΕΛ.ΑΣ σε επίπεδο επίλυσης υφιστάμενων προβλημάτων.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντής Κρήτης και ολοκληρώθηκε με ευχές και την προσφορά συμβολικών  δώρων εκ μέρους  του κ. Δημάρχου προς τον επισκέπτη του.