Σύσκεψη για την λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2 με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού, του Αρμόδιου Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Τσαπάκη, του Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Μανώλη Μανουσάκη και του στελέχους του ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Δημήτρη Τσιράκου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αποφασίστηκε η κατάρτιση Τεχνικής Έκθεσης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία θα αφορά το ανατολικό στέγαστρο καθώς και τα δομικά στοιχεία του Παγκρητίου Σταδίου στο σύνολο του. Με την κατάρτιση της, η Τεχνική Έκθεση θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται άμεσα να αναζητήσει και να διεκδικήσει τα κατάλληλα εργαλεία χρηματοδότησης ώστε να προχωρήσουν οι αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης του Σταδίου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και όσα είχαν αποφασιστεί μετά τις εκτεταμένες ζημιές στο ανατολικό στέγαστρο από την πρόσφατη κακοκαιρία, επεσήμανε την αναγκαιότητα να λειτουργήσει το Παγκρήτιο Στάδιο στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για όλους τους χρήστες.