Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον νέο Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και στο ΔΣ της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» την Τρίτη 16/1/2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και αφού οι εκπρόσωποι της Ένωσης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χριστοδουλάκης και η Γ.
Γραμματέας κα Βλαστού – Τσακονίκου Στέλλα ευχήθηκαν Καλή Επιτυχία στο νέο Δήμαρχο, προχώρησαν σε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την τουριστική δυναμική του Δήμου.

Τα μέλη της Ένωσης παρέδωσαν στο Δήμαρχο Υπόμνημα με αριθμημένα προβλήματα υποδομών αλλά και διαχείρισης της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες σε όλη την εμβέλεια του Δήμου ενώ ο Πρόεδρος κ. Χριστοδουλάκης πρότεινε τη δημιουργία ομάδας εργασίας τουρισμού με τη συμμετοχή φορέων και επικεφαλής το Δήμο με σκοπό την τουριστική προβολή.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι έχει έτοιμο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης που αφορά το σύνολο της παράκτιας ζώνης και θα συνεργαστεί με κάθε ενδιαφερόμενο για επίλυση θεμάτων καθημερινότητας.

Με τη λήξη της συνάντησης ο κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είχαμε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Δοξαστάκη, ανταλλάξαμε απόψεις εκθέτοντας του τα προβλήματα υποδομών και διαχείρισης καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χερσονήσου και δεσμευτήκαμε ότι η Ένωση μας θα βρίσκεται στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για κάθε θέμα που θα χρειαστεί αλλά θα παρακολουθούμε και κάθε ενέργεια που δεν θα προάγει την εξυπηρέτηση της τουριστικής δραστηριότητας.»