Ευχές και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης

Με εορταστικές μελωδίες και τραγούδια γέμισε το γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1/2024 από τις μαθήτριες και τους μαθητές της χορωδίας του 4ου ΓΕΛ Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός ευχαρίστησε τα παιδιά και τους καθηγητές τους για την επίσκεψη τονίζοντας ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της εκπαίδευσης και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών. «Αυτό που θα μας πάει πραγματικά μπροστά, είναι να έχουμε και την δική σας συμμετοχή και τις δικές σας ιδέες» είπε στους μαθητές ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Θα ήθελα να μπείτε σε αυτή την λογική. Εμείς σκεφτόμαστε για το πώς τα σχολεία θα μπορέσουν να γίνουν ένα κέντρο για την γειτονιά τα απογεύματα, πώς θα εξοπλιστούν και θα αξιοποιηθούν περισσότερο οι αυλές, πώς θα ενισχυθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και το πράσινο. Υπάρχουν πράγματα που είναι απλά, μπορούμε να τα κάνουμε και να δώσουμε έναν άλλο χαρακτήρα στο σχολικό περιβάλλον. Να τα κάνουμε μαζί! Στο κάτω – κάτω παιδιά, εσείς θα αναλάβετε την πόλη σε μερικά χρόνια. Εμείς κάνουμε τώρα ό,τι κάνουμε για να έρθετε εσείς, να κάνετε περισσότερα σε μια πόλη που θα είναι καλύτερη από την πόλη στην οποία σας μεγαλώσαμε.».

Επίσης, τα μέλη της χορωδίας έκαναν δώρο στον Αλέξη Καλοκαιρινό ένα αντίγραφο του γλυπτού του Ο. Ροντέν «Ο Σκεπτόμενος», ενώ ο Δήμαρχος, αποδεχόμενος την πρόταση των μαθητών και των καθηγητών, έκοψε και την πίτα της χορωδίας ευχόμενος υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης 

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό επισκέφτηκε επίσης ο Πρόεδρος του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Μηνάς Μαυροειδής, μαζί με μέλη του Συλλόγου, με σκοπό να του ευχηθεί καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.

Παράλληλα, συζήτησαν μαζί του και θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, με τον Αλέξη Καλοκαιρινό να αναφέρει ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους, όπως και στο πλευρό κάθε Συλλόγου που συμβάλλει στο να αλλάξει η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής στην Πόλη.