Στη Νέα Αλικαρνασσό η πρώτη κοινή συνεδρίαση του Δημάρχου Ηρακλείου με Αντιδημάρχους και Προέδρους Δημοτικών Οργανισμών 

Στο δημοτικό κτήριο της Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τις/τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Δημοτικών Οργανισμών, το μεσημέρι της Παρασκευής 12/1/2024.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα δεδομένα των πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής, ζητήματα προγραμματισμού και συντονισμού της δράσης του επόμενου διαστήματος, με τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό – που έχει ήδη πραγματοποιήσει σειρά κατ’ ιδίαν επαφών με τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής – να παρουσιάζει τη συνολική εικόνα για τον Δήμο Ηρακλείου. Επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της ομαδικής δουλειάς για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα, ο Αλέξης Καλοκαιρινός επανέλαβε ότι «Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν για τα δύσκολα και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Με συνεργασίες, την καθοριστική συμβολή του προσωπικού του Δήμου και την υπεύθυνη στάση των συμπολιτών μας, μπορούμε και θα πάμε το Ηράκλειο μπροστά.».

Ακολούθησε ενημέρωση απ’ όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για τα πρώτα δεδομένα των τομέων τους, τα προβλήματα, τις αναγκαίες προτεραιότητες και τις προοπτικές που μπορούν να δημιουργηθούν, καθώς και συζήτηση για όλα τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν το προσεχές διάστημα.