Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Καλωσορίζουμε τη Νέα Χρονιά  με την ελπίδα και την αισιοδοξία που συνοδεύουν την προσμονή κάθε τι καινούριου και άφθαρτου.

Αποχαιρετούμε το 2023 με ανάμικτα συναισθήματα: συμφιλιωμένοι με τα λάθη μας,  σοφότεροι από τη γνώση που αποκτήσαμε, πλουσιότεροι   από τα βιώματα και τις εμπειρίες του παρελθόντος μας,  ευγνώμονες που επιβιώσαμε από τις δοκιμασίες  στις οποίες υποβληθήκαμε, λυπημένοι για τις άδικες απώλειες συνανθρώπων μας αλλά και ικανοποιημένοι που δε θυσιάσαμε την ανθρωπιά μας  ούτε κάναμε εκπτώσεις στην αξιοπρέπεια μας και,  παρά τις προκλήσεις που δεχθήκαμε, η  κοινωνία μας παρέμεινε αλληλέγγυα, δυνατή,  ανθρώπινη. Η συνοχή μας, ήταν το συλλογικό μας ανάχωμα  στις ανατροπές και τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν την τελευταία δεκαετία εντονότερα  τη  χώρα μας, αλλά και τον πλανήτη.

Σε ότι με αφορά, αισθάνομαι τυχερός που αξιώθηκα να δω τους κόπους της δημοτικής μας ομάδας  να καρποφορούν, το Ρέθυμνο να μεταμορφώνεται και την ποιότητα της ζωής μας να αναβαθμίζεται διαρκώς.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας.

Εύχομαι  σε όλες και όλους, το 2024 να είναι μια χρονιά γενναιόδωρη σε δημιουργία και  κατακτήσεις προς όφελος όλων μας.

Μια Χρονιά με Υγεία και τις λιγότερες  δυνατές απώλειες.

Μια Χρονιά  στη διάρκεια της οποίας, θα απολαμβάνουμε τα αγαθά της ειρήνης κι εμείς και όσοι τη στερούνται σήμερα στις εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη, θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους και να  επιδιώκουμε, ενωμένοι και αποφασισμένοι να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι,  την πρόοδο και την ευημερία για τους αγαπημένους μας και για τον τόπο μας.

Μια Χρονιά που στη λήξη της να νοιώθουμε πως αγαπήσαμε, συγχωρήσαμε, προχωρήσαμε μπροστά και ζήσαμε όπως επιθυμήσαμε.

Χρόνια καλά και πολλά!

φωτογραφία αρχείου