Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, 26 Δεκεμβρίου 2023, ανήλικος, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, συνεργός του.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες ανήμερα των Χριστουγέννων (25-12-2023), ο ανήλικος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του (με κουκούλα, περιλαίμιο και γάντια), μπήκε σε φαρμακείο στην περιοχή του Χολαργού, όπου, υπό την απειλή όπλου-ρέπλικας, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των  700  ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος, ενώ, όπως προέκυψε, νωρίτερα είχε μπει στο κατάστημα ο συνεργός του, υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει το χώρο.

Σε σωματικές έρευνες και σε έρευνα στο σπίτι του ανήλικου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,1 γραμμ. κοκαϊνης,  215 ευρώ, καθώς και ρουχισμός που έφερε ο συνεργός του, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το όπλο-ρέπλικα, το οποίο είχε πετάξει μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

φωτογραφία αρχείου