Διευκρινήσεις για το “October Pass” έδωσε, με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, έως τις 19 Οκτωβρίου, οι φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για ένα από τα εντός έδρας ματς με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή Μπασκόνια, πριν ανακοινωθεί το October Pass, μπορούν ν’ αγοράσουν εισιτήριο για το άλλο ματς της προσφοράς με έκπτωση 20% στο σύνολο της τιμής των εισιτηρίων και των δύο αγώνων, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για έναν από τους δύο εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με την Maccabi Playtika Tel Aviv (20/10) ή την Baskonia Vitoria-Gasteiz (27/10) πριν την κυκλοφορία του October Pass, ότι σε περίπτωση που θελήσουν να αγοράσουν εισιτήριο και για τον έτερο αγώνα της προσφοράς, θα ισχύσει κανονικά η έκπτωση της τάξης του 20% για το σύνολο της τιμής και των δύο αγώνων, αυστηρά μέχρι τις 19/10.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συμπληρώστε τον ΑΜΚΑ σας στο πεδίο “Παρακαλώ εισάγετε τον ΑΜΚΑ σας για ενεργοποίηση της έκπτωσης του October Pass”.

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Οκτωβρίου:

Παρασκευή 20/10, 21:15: Παναθηναϊκός –  Maccabi Playtika Tel Aviv
Παρασκευή 27/10, 21:15: Παναθηναϊκός – Baskonia Vitoria-Gasteiz
Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com
Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή του,  θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».