Ολοκληρώθηκε για φέτος με τεράστια επιτυχία το Κea Beach Volley Cup των Kea Beach Games, ένας νέος θεσμός στο άθλημα της άμμου ο οποίος ήρθε για να μείνει!

Στις 21 με 23 Ιούλιου τα ΚΕΑ BEACH GAMES έθεσαν ψηλά τον πήχη και υποσχέθηκαν κάθε χρόνο να συμβάλουν εποικοδομητικά στην ανάπτυξη του αγαπημένου αθλήματος της άμμου.

Με τη επίσημη αιγίδα και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, τη συμμετοχή πολλών ομάδων και με επίδειξη υψηλού επιπέδου τεχνικής σε όλες τις κατηγορίες, οι παρευρισκόμενοι θεατές και προσκεκλημένοι μπόρεσαν να απολαύσουν εντυπωσιακές αγωνιστικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις κάτω από τον καυτό ήλιο το Ιουλίου.

Πολλά ήταν αυτά τα οποία κατέστησαν το ΚΕΑ BEACH VOLLEY CUP ψηλά στην αγάπη του κόσμου αλλά και στη λίστα με τις πιο καλοσχεδιασμενες διοργανώσεις για το φετινό καλοκαίρι. Μερικά από αυτά ήταν, η υπέροχη τοποθεσία στην παραλία των Ποισσών, τα δύο όμορφα γήπεδα που φιλοξένησαν τους αγώνες της διοργάνωσης, οι 4 προσκεκλημένοι επισημοι διαιτητές από την ομοσπονδία, τα πλούσια έπαθλα που δώθηκαν στους αθλητές ενώ η επίβλεψη και έγκριση τoυ τμήματος Beach Volley της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης, αποτέλεσαν μία επισφραγιση αλλά και μία εγγύηση για το αποτέλεσμα αυτό.

Φυσικά, δεν βρέθηκε συμμετέχων ο οποίος να μην φοράει την πλούσια σε ζωντανά χρώματα αγωνιστική φανέλα της διοργάνωσης και με αυτό τον τρόπο να δημιουργηθεί μια άκρως ξεκούραστη καλοκαιρινή ταυτότητα σε όλη την παραλία.

Μην ξεχάσουμε όμως να πούμε και κάτι πολύ σημαντικό το οποίο έλαβε χώρα αυτό το τριήμερο στην παραλία των Ποισσών. Για πρώτη φορά και με την έγκριση της ομοσπονδίας, κατοχυρώθηκε και διεξήχθει αγωνιστική κατηγορία 4×4 μεικτού χαρακτήρα (δύο άντρες με δύο γυναίκες) το οποίο δείχνει πολλά υποσχόμενο και με πολύ εντυπωσιακά αθλητικά αποτελέσματα.

Σημαντικοί πυλώνες βέβαια της προσπάθειας αυτής, αποτέλεσαν οι υποστήριξη του Δήμου Κέας και όλων των χορηγών που “αγκάλιασαν” αυτή την προσπάθεια και δήλωσαν παρών σε εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμο και τις αρχές του.

Η υπόσχεση δόθηκε ενώ η προσμονή είναι μεγάλη για όλους μας για το επόμενο καλοκαίρι και γιατί όχι να μην δούμε πιθανόν αυτή την διοργάνωση και στο επίσημο καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος του Beach Volley!